Друштвени дом у Крминама коначно добио воду

Г.С.
Друштвени дом у Крминама коначно добио воду

БАЊАЛУКА - Друштвени дом у Крминама коначно је добио воду, након што је окончана изградња секундарног водоводног крака, чиме је осим прикључка за друштвени дом омогућено и преприкључење основне школе, али и уредно водоснабдијевање за домаћинства у окружењу.

Ово насеље обишао је и градоначелник Драшко Станивуковић, који је том приликом истакао да је било важно урадити водоводну мрежу и омогућити прикључак за друштвени дом.

- Упркос захтјевном брдовитом терену специфичног нагиба, успјешно смо завршили радове у Крминама, гдје је било потребно урадити секундарни водоводни крак у дужини од 610 метара. За ове радове било је потребно око 70.000 КМ. Осим прикључка воде за друштвени дом, овим пројектом омогућено је преприкључење за основну школу у Крминама, али и уредно и стабилно водоснабдијевање за домаћинства - рекао је градоначелник.

Како је казао, додатна олакшица за сва домаћинства је и то што је од данас прикључак за воду за сва домаћинства бесплатан.

Предсједник мјесне заједнице Крмине Драгомир Ковачевић рекао је да је овај друштвени дом одавно саграђен, али да је дуго био празан, јер није било ријешено питање прикључка за воду. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана