Дринић: Предузетнички центар ниже успјехе

Г.С.
Foto: Александар Чавић

БАЊАЛУКА - На јавни позив Града Бањалука који је намијењен женама жртвама насиља, незапосленим старости до 35 година, са пословним идејама могу се јавити и жене које су незапослене дуже од три године, жене из руралних подручја, жене са инвалидитетом или жене које имају дјецу са инвалидитетом, жене жртве насиља, самохране мајке и жене које су на неки други начин маргинализоване.

Рекао је ово сарадник за регионалну и привредну сарадњу Небојша Дринић.

Сви људи који имају пословне идеје могу да се обрате Предузетничком центру чији је идејни творац Дринић и иницијатор оснивања центра.

Предузетнички центар који ће ускоро прославити годину постојања остварио је значајне резултате и спроводи веома важне пројекте подршке пословним субјектима на територији града Бањалуке.

- Поносан сам на резултате које смо постигли. Спровели смо изузетно значајан јавни позив путем којег су додијељене субвенције у износу од 1, 2 милиона КМ за преко 150 привредних субјеката.На јавни позив пријавио се знатно већи број апликаната у односу на раније године што је најбољи показатељ да је Предузетнички центар урадио велики посао, истакао је Дринић.

Додао је да је пажњу предузетника привукла висина субвенције јер је умјесто досадашњих 5. 000 КМ у зависности од пројекта, било могуће добити између 15.000 и 30. 000 КМ.

Предузетнички центар је мјесто на којем се могу информисати сви који покрећу посао, а запослени Центра им могу дати савјете при креирању бизнис планова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана