Дринић: Мост у Дервишима се ради, СНСД шири неистине

Г.С.
Дринић: Мост у Дервишима се ради, СНСД шири неистине

БАЊАЛУКА - Изградња моста у Дервишима одвија се предвиђеном динамиком и биће завршена почетком децембра.

Рекао је то посланик ПДП - а у Народној скупштини Републике Српске Небојша Дринић који је данас обишао радове у Дервишима заједно са представницима Градске управе.

- Брига о народу и бољи живот за сваког човјека нама су на првом мјесту. Ова градска власт на челу са градоначелником Драшком Станивуковићем једнако ради у свим дијеловима Бањалуке, за разлику од претходника, СНСД-оваца који су шминкали само насеља својих политичких миљеника, док обичан народ није имао ни основне услове за живот, истакао је Дринић.

Додао је да је малициозно ширење неистина да су стали радови на изградњи моста што долази, како је рекао, из кухиње СНСД-а.

- Ми и данас радимо по киши и смрзавамо се на терену, док СНСД предвођен предсједником Савјета МЗ Лазарево, Игором Видовићем из топле кафане смишља протесте и шири неистине да је стала изградња моста у Дервишима.

Пропали министар који је у јавности остао упамћен по томе што новинарима није знао да одговори шта потписује. Ћутао је као риба, наводи Дринић.

Министру којем је тада, према његовим ријечима "језик појела маца" предлаже да прошета до моста који је прије десет година направио СНСД у Дервишима.

- СНСД је изградио мост који је био потребан само одабранима, тј.шаци људи из те власти јер води до приватне фирме. Нека бивши министар погледа своје комшије у очи које сада позива на протесте и објасни им зашто су они чекали да им се ријеше животни проблеми све ове године.Ако зна одговор и ако му поглед није потпуно замагљен, закључио је Дринић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана