Дринић донирао штампач Колу српских сестара

Г.С.
Дринић донирао штампач Колу српских сестара

БАЊАЛУКА - Народни посланик Небојша Дринић посјетио је данас Коло српских сестара и донирао штампач овом хуманитарном удружењу.

Предсједница Кола Босиљка Хербез захвалила је Дринићу на интересовању за њихов рад и поклону.

-Драго нам је што млади људи као што је Небојша Дринић показују интересовање за хуманитарна удружења и за наш рад. Захвални смо на поклону и договорили смо се да ћемо наставити сарадњу на обострану задовољство, истакла је Хербезова.

Дринић је навео да је упознат са активностима Кола српских сестара и да је одлучио да им помогне јер је свјестан важности постојања оваквих удружења.

-Празнични дани подсјећају нас да се окренемо трајним хришћанским вриједностима, љубави и милосрђу. Лијепо је видјети с колико доброте и племенитости раде чланице Кола српских сестара у жељи да помогну свима којима је помоћ потребна. Кроз своје активности, чланице Кола његују традицију и обичаје српског народа чувају наш језик и културни идентитет, рекао је Дринић.

Све чланице похвалиле су Дринићев гест.

-Задивљујуће је колико је Небојша милосрдан човјек. Пратим његов рад и видим колико живи са народом и свакоме жели да помогне. То улива наду. Доброта ће спасити свијет, каже Мила Мектеровић, чланица Кола. 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана