Дринић: Борик поприма нови изглед

Г.С.
Дринић: Борик поприма нови изглед

БАЊАЛУКА - Борик је прецизно поставио циљеве и јасно осмислио путеве до нове побједе, поручио је то синоћ потпредсједник ГрО ПДП - а и народни посланик Небојша Дринић на састанку са члановима Мјесног одбора овог насеља и симпатизерима.

Он је захвалио комшијама  у Борику, у којем живи и гдје је члан Савјета Мјесне заједнице, на досадашњим идејама и учешћу у заједничким акцијама које су донијеле добро свима који живе у овом насељу.

- Мјесни одбори ПДП-а Борик 1 и Борик 2,  уз координацију Бранкице Радинковић, снажно су подржали наставак наше идеје изградње боље Бањалуке. Позитивне промјене у нашем насељу видљиве су на сваком кораку, навео је Дринић.

Заједно са својим  комшијама Дринић је ријешио многе горуће проблеме у Борику.

- На наше задовољство сада се дјеца играју безбједно и безбрижно на обновљеним или  новим игралиштима. Њихов боравак у вртићима родитељи не плаћају у пуном износу. Уређеним бициклистичким стазама студентима смо омогућили да брже и лакше стигну до Кампуса. Становници треће доби одмарају на новим клупама и освјежавају се на новој чесми. Када се зажеле музике могу да уживају у пјесмама "Врбаске свите"

која се сваког уторка и четвртка ори Бориком.

Уредили смо спортске терене преко пута "Кајака", подржали "БориКош", турнир наше златне кошаркашице, Саше Чађо , који је био не само спортски, већ и друштвени догађај, истакао је посланик Дринић.

Додао је да су у припреми пензионерске картице пријатељства са којима ће најстарији суграђани имати попусте при куповини хране, лијекова и робе широке потрошње.

- ПДП је у Борику већ формирао бирачке одборе, посматраче и спремно идемо на предстојеће изборе на којима ћемо освојити велику побједу нашег кандидата за градоначелника Драшка Станивуковића и 10 наших одборника за Скупштину Града, сматра Дринић.

- Пред нама је још много важних активности за наше насеље; изградња кружног тока код "Ауди" сервиса на раскршћу Булевара војводе Петра Бојовића и Булевара војводе Живојина Мишића, проширење капацитета паркинга, обезбјеђење пјешачких прелаза, игралиште у улици Милана Карановића, споменик погинулим борцима ВРС из овог дијела Бањалуке", закључио је Дринић, истичући да Борик већ исписује нову страницу побједе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана