Дринић: Безуспјешни покушај заустављања развоја Бањалуке

Г.С.
Дринић: Безуспјешни покушај заустављања развоја Бањалуке

БАЊАЛУКА - Заустављање изградње кружне раскрснице и парка код књижаре "Култура" је још један чин сулуде, осветничке политике Владе Ђајића који покушавајући да омаловажи и минимизира рад градоначелника из дана у дан кажњава грађане Бањалуке, рекао је то посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Небојша Дринић.

Додао је да се грађанима морају обезбиједити и предложити боља рјешења и услови за живот. Само на тај начин се, каже, могу добити симпатије, а никако рушилачком политиком.

- Заустављање радова је безуспјешни покушај  заустављања развоја града Бањалуке. То је политика Градског одбора СНСД-а од 2020. године када су пријетили завртањем гријања, обустављањем свих инвестиција кажњавањем Бањалучана и очито то проводе и данас, истакао је Дринић.

Навео је и да су представници СНСД- а поново показали своје право лице и да су "остали на истом путу, осветничком и рушилачком".

Када су видјели да не могу опструисати развој града потегли су Инспекцију као приватну фирму да на силу и без било каквог ваљаног образложења стави траку и забрани радове.

Бањалука ће се развијати и ићи напријед јер постоје људи који то желе и хоће, као што постоји народ који то заслужује и који памти да све оно што СНСД покуша да сруши, градска власт изгради још боље и чвршће, закључио је Дринић.

Према његовим ријечима то је залог за будућност, а политика СНСД- а, Ђајић и његови послушници ће по заслузи сами срушити своје актере и отићи у заборав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана