Драшко Станивуковић: Поново ћу предложити Миладу Шукало

Срна
Драшко Станивуковић: Поново ћу предложити Миладу Шукало

БАЊАЛУКА - Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић најавио је да ће Миладу Шукало поново предложити за замјеника градоначелника на наредној сједници Скупштине града.

- Увјерен сам да је Милада Шукало квалитетан кадар. Жао ми је што није добила подршку Комисије за избор и именовања јер су ово политичке опструкције - рекао је Станивуковић новинарима у паузи сједнице Скупштине града Бањалука.

Он је рекао да има право на замјеника градоначелника који ће га мијењати у случају спријечености, годишњег одмора или одласка на друге састанке и имати његово пуно повјерење.

Станивуковић је, коментаришући изајаву шефа градског Одсјека за послове цивилне заштите Младена Ћућуна да ће у петак, 5. фебруара, на прес-конференцији најавити контратужбу против њега јер је својим поступцима знатно угрозио његово здравље, рекао да су учињене бројне незаконитости у цивилној заштити.

- Не може мене нико тужити за клевету, јер ја само причам на основу папира - рекао је Станивуковић.

Комисија за избор и именовања, награде и признања није подржала приједлог Станивуковића да Милада Шукало буде замјеник градоначелника.

Предсједник ове комисије Драгослав Топић рекао је на ванредној сједници Скупштине града Бањалука да овај приједлог није добио подршку овог тијела због чега је ова тачка скинута са дневног реда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана