Донација "Мозаику пријатељства": Кадети МУП-а Српске поклонили намирнице за јавну кухињу

Ј. Т.
Донација "Мозаику пријатељства": Кадети МУП-а Српске поклонили намирнице за јавну кухињу

БАЊАЛУКА - Кадети Министарства унутрашњих послова (МУП) Републике Српске посјетили су Хуманитарно удружење "Мозаик пријатељства" и уручили донацију за рад јавне кухиње "Оброк љубави", која ради у склопу овог удружења.

Та посјета и донација кадета МУП-а ганула је чланове овог удружења. На "Фејсбук" страници овог удружења објављено је да је посјета кадета МУП РС изазвала истинско одушевљење свих присутних чланова тима.

- Ови прелијепи, млади људи одрицали су се свог доручка да би допремили у нашу јавну кухињу намирнице како би их ми могли подијелити онима којима су, како кажу, много неопходније. Бањалуко, буди поносна на своје нове генерације, будимо сви заједно поносни на младост на будуће полицајце,  јер смо сигурни да ћемо уз њих имати много мирније дане и снове. Вјерујемо чврсто да нас чека боља будућност кад ће нам улице нашег града красити оваква људска бића огромног срца - наведно је у објави на "Фејсбуку".

Из "Мозаика пријатељства" су се захвалили кадетима на донацији и пожељели им успјешан наставак школовања и све најбоље у будућем раду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана