Донација “Гласа Српске” Центру за предшколско васпитање и образовање: Поучне сликовнице за љепше дане у вртићу

Н. Р.
Донација “Гласа Српске” Центру за предшколско васпитање и образовање: Поучне сликовнице за љепше дане у вртићу

Шарене и поучне сликовнице, намијењене малишанима у јавним градским вртићима, поклон су дневног листа “Глас Српске”, које је директорици Центра за предшколско васпитање и образовање Јелени Куртиновић уручила извршна директорица маркетинга и продаје у “Гласу Српске” Дарија Галоња.

Куртиновићева је захвалила на донацији те истакла да је ово наставак дугогодишње, успјешне и лијепе сарадње са “Гласом Српске”, који већ неколико посљедњих година поклања градским вртићима дјечје сликовнице.

- Сликовнице су веома едукативне јер дјеца помоћу њих уче о домаћим и дивљим животињама, али и о различитим предјелима у којима животиње живе. Вишеструко су корисне за рад и захваљујемо од срца на препознавању наше установе као најбитније у граду за васпитање и образовање дјеце - рекла је Куртиновићева.

Галоња је поручила да ће донација неколико стотина сликовница сигурно добро доћи у будућем раду ове предшколске установе.

- Нове бајке, басне и кратке приче дуго ће бити предмет свакодневне занимације радозналих малишана те се надам да ће унијети дашак маште у њихову свакодневицу - казала је Галоња.

Упутила је искрене честитке поводом новогодишњих и божићних празника свим малишанима, њиховим родитељима, као и запосленима у Центру за предшколско васпитање и образовање Бањалука.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана