Донација фирме из Прњавора погурала изградњу социјалног предузећа "Мозаика пријатељства"

ГС
Foto: Мозаик пријатељства

БАЊАЛУКА- Да члановима тима "Мозаик пријатељства" хладно вријеме не представља препреку при наставку изградње социјалног предузећа, потврдили су из овог удружења грађана.

"Битно је истаћи да наша добра воља, истрајност, упорност да направимо неку бољу будућност за све наше социјално угрожене суграђане, без наших хуманих грађана би била узалудна", казали су они.

Велику захвалност дугују, како кажу, руководству фирме "Комерц Мали" из Прњавора. "Они су на нашу молбу за помоћ у виду донације арматурне мреже и жељезних цијеви послали позитиван одговор који је стигао у року од пет минута", рекли су чланови тима.

Додају да је донација успјешно стигла на имање будућег социјалног предузећа.

"У вријеме енормних поскупљења, не само грађевинског материјала, већ основних животних намирница, добили смо ову помоћ, а величина ових људи огледа се у огромној количини доброте", навели су они.

Подсјећамо да је радове на изградњи првог социјалног предузећа успорило поскупљење грађевинског материјала, преносе Независне.

"Урадили смо доста тога, али потребно нам је још много средстава да бисмо завршили социјално предузеће. Ми се трудимо и боримо колико можемо", рекли су раније из овог удружења грађана.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана