Дом здравља објавио план вакцинације за наредну седмицу

Срна
Foto: В. Трипић

БАЊАЛУКА- Дом здравља Бањалука објавио је план вакцинације против вируса корона за наредну седмицу на вакциналном пункту у хали Бањалучког велесајма и у сеоским и приградским амбулантама породичне медицине.

На вакциналном пункту у хали Бањалучког велесајма сутра ће се без претходне најаве од 9.30 до 19 часова сви који желе моћи вакцинисати првом дозом „синофарма“ и „астра зенеке“.

У уторак, 17. августа, планирана је вакцинација првом дозом лица која се опредијеле за „астра зенеку“ и „спутњик ве“, а у сриједу, 18. августа, од 11 до 19 часова особа које се желе вакцинисати првом дозом „синофарма“ и „астра зенеке“.

У четвртак, 19. августа, од 14 до 19 часова планирана је вакцинација првом дозом вакцина „астра зенека“ и „синовак“, затим у петак, 20. августа, од 9.00 до 19.00 часова првом дозом „астра зенеке“ и „синофарма“, те у суботу, 21. августа, од девет до 15 часова првом дозом „астра зенеке“ и „спутњика ве“.

Из бањалучког Дома здравља су истакли да се вакцинација против вируса корона наставља и на пунктовима у сеоским и приградским амбулантама породичне медицине, на којима је најављен долазак 310 грађана.

Према распореду рада, сутра ће радити пунктови за вакцинацију у амбулантама породичне медицине Драгочај, Поткозарје, Верићи и Пискавица, затим у уторак у Залужанима, а у сриједу у Српским Топлицама, Карановцу, Крупи на Врбасу и Бочцу.

У четвртак ће радити вакцинални пунктови у амбулантама породичне медицине Мотике и Мишин Хан, а у петак у насељима Чесма, Врбања, Борковићи и Бронзани Мајдан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана