Документацију за водовод у Мишином Хану финансираће предсједница Српске

Срна
Документацију за водовод у Мишином Хану финансираће предсједница Српске

БАЊАЛУКА - Пројектну документацију за изградњу водовода у бањалучком насељу Мишин Хан финансираће предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, а дио средстава обезбиједиће Влада Српске, саопштено је из Градског одбора СНСД-а Бањалука.

Договор је постигнут на састанку одборника СНСД-а у Скупштини града Бањалука са Цвијановићевом и вршиоцем дужности директора Републичког секретаријата за расељена лица и миграције Давором Чордашем, наводи се у саопштењу из Градског одбора СНСД-а.

Руководство Градског одбора СНСД-а Бањалука посјетило је ово насеље и упознало се о проблемима са којима се мјештани сусрећу.

Шеф Клуба одборника СНСД-а у Скупштини града Бањалука Драгослав Топић поручио је да ће одборници СНСД-а тражити да се у програм комуналне потрошње за ову годину обезбиједи дио средства за рјешавање водовода у Мишином Хану, а да ће са израдом главног пројекта кренути већ идуће седмице.

Око 60 домаћинстава Мишиног Хана нема воду. Градски водовод је стигао на неколико стотина метара до њихових кућа, а стари сеоски је дотрајао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана