Додик: У наредном периоду разговори са Градским одборима

Срна
Додик: У наредном периоду разговори са Градским одборима

БАЊАЛУКА - Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је вечерас у Бањалуци да ова политичка партија у овом граду има рехабилитовану изборну вољу и да ће руководство СНСД-а у наредном периоду разговарати са свим градским одборима странке.


“Чланови градске организације СНСД-а Бањалука су учинили добру ствар, а то је да су након посљедњих избора посјетили све мјесне организације како би била очувана структура, иако није остварила очекивани резултат”, рекао је Додик новинарима у бањалучкој мјесној заједници Драгочај.

Он каже да је град Бањалука сада запуштен и да градоначелник /Драшко Станивуковић/ нема идеју, да је запустио град и да му све служи да се бори за неке друге позиције.

“СНСД има скупштинску већину и није опструисао било шта. Спреман је да прихвати да се у Бањалуци рехабилитује активност која је била раније. Чека нас много ствари које смо спремни да урадимо како би Бањалука добила карактер главног града будуће државе”, додао је Додик.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је да СНСД наставља са мјесним изборним конференцијама.

“Изабрали смо вечерас мјесне одборе у Драгочају и Рамићима. СНСД у Бањалуци успјешно ради, а у посљедње вријеме смо учланили више од 2.300 грађана”, каже Ђајић.

Он је напоменуо да народ препознаје да Бањалука у пракси нема градоначелника и да је на посљедњим изборима почињена грешка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана