Додик: Биће ријешени проблеми Доње Пискавице

Срна
Додик: Биће ријешени проблеми Доње Пискавице

БАЊАЛУКА - Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је вечерас да ће бити ријешен проблем нисконапонске мреже у бањалучкој мјесној заједници Доња Пискавица, али и све што је неопходно за њене становнике.

Додик је новинарима, након што је са предсједником Градског одбора СНСД-а Владом Ђајићем посјетио ову мјесну заједницу, рекао да је Влада Републике Српске, предвођена СНСД-ом, ријешила значајна питања за становнике Доње Пискавице.

Он је нагласио да брани интересе српског народа и Републике Српске, која је гарант опстанка српског народа.

“Народ Козаре и Поткозарја, гдје припада и овај простор је био страдалнички у Другом свјетском рату. Ова власт је учинила све како би унаприједила живот становника на тим просторима”, истакао је Додик.

Ђајић сматра да је неопходно да ова СНСД са коалиционим партнерима побиједи на општим изборима, јер ће након тога наставити реализацију значајних пројеката.

“Све смо учинили како би Доња Пискавица али и остале мјесне заједнице у Бањалуци ријешиле проблеме са којима се суочавају. Нажалост, садашња власт у Бањалуци ништа није урадила по том питању”, рекао је Ђајић.

Он каже да је један од циљева и унапређење производње здраве хране и привлачење страних инвестиција.

“Програм СНСД-а јесте развој Бањалуке, што је са садашњом градском влашћу онемогућено. Вјерујем да ћемо, ипак, након предстојећих избора имати двотрећинску власт и наставити са развојем Српске”, навео је Ђајић.

Александар Шибаревић из Мјесног одбора СНСД-а Доња Пискавица рекао је да је неопходно ријешити проблем нисконапонске мреже у овој мјесној заједници.

“Сигуран сам да ће уз помоћ институција Републике Српске то питање бити ријешено”, додао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана