“Добра вила” грије срца малишана

Н. Р.
“Добра вила” грије срца малишана

БАЊАЛУКА - “Добра вила” Гордана Пејчиновић покренула је и ове године хуманитарну акцију прикупљања новогодишњих пакетића за малишане из социјално угрожених породица.

У протекле три године за ову дјецу Гордана је организовала 22 рођенданске прославе, али да не заборављају ни браћу и сестре слављеника.

- Осим ових малишана, желимо да обрадујемо и мале пацијенте на Одјелу дјечије онкологије и дјецу у Родитељској кући. Биће нам потребно најмање 100 пакетића - рекла је Гордана. Сваки пакетић требало би да буде вриједности око 20 КМ.

- У пакетић ставите влажне марамице, пасту за зубе, сапун, бојице, бојанку, кремицу, јер дјеци која бораве у болници то добро дође. Поведите рачуна да све буде чисто и уредно - казала је “Добра вила” и замолила родитеље да својом дјецом напишу честитку у пакетић. Пакетићи се предају до 15. децембра у кафићу “Зодијак” у улици Стевана Булајића 25, од осам до 22 часова.

- Предају се конобару, а можете позвати и власника кафића Горана Бранковића на број телефона 065/987-410 - нагласила је Гордана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана