Добит »Тржнице« 2,75 милиона КМ

nezavisne.com, Фото: Ј. Ђурђевић
Добит »Тржнице« 2,75 милиона КМ

Бањалука - Предузеће "Тржница" Бањалука је у прошлој години наставило тренд доброг пословања, те је остварен пословни добитак у износу од 2,75 милиона марака.

Рекао је то у петак Миодраг Каурин, генерални директор "Тржнице" Бањалука, презентујући медијима актуелно стање у предузећу и најављујући обиљежавање крсне славе "Тржнице" и традиционалне манифестације "Дан за хвала".

Он је истакао да је "Тржница" препознатљив симбол Бањалуке, те да су поносни што се у овако тешким временима успијевају изборити са свим потешкоћама како би обезбиједили да у континуитету врше своју дјелатност, а то су промет и тржничка услуга, те да послују са добити. Оно што је посебно важно истаћи је да су сви радници, закључно с априлом ове године, примили редовну плату, с пуним доприносима и порезима.

"Планирали смо много тога у будућности, рјешавамо нека питања која су везана за регулационе планове, проблем паркирања, комфорности посјетилаца и осталог", рекао је Каурин. Додао је да ће крсна слава бити обиљежена 31. маја, на празник Тројице, ломљењем славског колача и уз свечани ручак, а да ће бити уручене и пригодне захвалнице најбољим пословним партнерима, заслужним организацијама, колективима и појединцима.

Поред тога, најавио је и да ће у уторак, 2. јуна, бити одржана традиционална промотивна вожња фијакера улицама Бањалуке, од Нове пијаце, кроз центар града, до паркинга код тврђаве Кастел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана