До понедјељка пријаве за чланове комисије за оцјену пројеката из културе

Srna
До понедјељка пријаве за чланове комисије за оцјену пројеката из културе

БАЊАЛУКА - Бањалучко Одјељење за културу, туризам и социјалну политику позвало је умјетнике и стручњаке у култури, који су остварили значајне резултате у досадашњем раду, да се до понедјељка, 16. марта, пријаве да буду чланови комисије за вредновање пројеката културног и умјетничког стваралаштва за ову годину.

"Још једном упућујемо им позив да се пријаве до понедјељка да бисмо формирали Комсију и одабрали што квалитетније пројекте из области културе које ће град финансијски подржати", рекли су из овог одјељења.

Из ресорног одјељења напомињу да члан комисије не може бити лице које је на било који начин учесник активности у пројектима пријављеним на актуелни јавни позив.

"На основу приспјелих пријава биће именована комисија коју ће чинити пет чланова из различитих области културе. Права и обавезе тих чланова биће дефинисани појединачним уговорима", навели су из Одјељења за културу, туризам и социјалну политику.

Заинтересовани пријаве треба да доставе Одјељењу за културу, туризам и социјалну политику, путем пријемне канцеларије Градске управе Бањалука, број 14, у затвореној коверти.

У току је јавни конкурс за суфинансирање пројеката из области културног и умјетничког стваралаштва за ову годину, а висина средстава која могу бити додијељена по једном пројекту износи до 15.000 КМ, а један субјект у култури који конкурише може пријавити највише два пројекта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана