Дневни центар за малољетнике: Бесплатно коришћење базена и куглане за кориснике

А. Т.
Дневни центар за малољетнике: Бесплатно коришћење базена и куглане за кориснике

БАЊАЛУКА - Град ће омогућити бесплатно коришћење Градског олимпијског базена и куглане корисницима Дневног центра за малољетнике, саопштили су из Одјељења за културу, туризам и социјалну политику.

- Подржали смо ове иницијативе Центра за социјални рад, јер је ријеч о корисницима Дневног центра којим се кроз бројне и разноврсне активности настоји обогатити квалитет њихових живота, односно пружити подршка у циљу рјешавања проблема које имају - казали су из Одјељења.

Прецизирали су да ће “Аквана” обезбиједити коришћење базена два пута седмично, а СЦ “Борик” куглане у једном термину током седмице.

Градски олимпијски базен је додатно очишћен и дезинфикован, те ће од данас бити отворен за припреме и тренинге професионалних спортиста и професионалних спортских организација, сходно одлуци Републичког штаба за ванредне ситуације, саопштено је из Градске управе.

Како истичу из предузећа “Аквана”, у вези са почетком рада базена упућено је више дописа ресорном министарству како из тог предузећа, тако и из спортских пливачких и ватерполо клубова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана