“Дјечији сајам Бањалука 2020”: Учење уз забаву за цијелу породицу

Илијана Божић
“Дјечији сајам Бањалука 2020”: Учење уз забаву за цијелу породицу

БАЊАЛУKA - Највећа породична манифестација “Дјечији сајам Бањалука 2020” отвориће врата 23. и 24. маја 2020. године у Спортској дворани “Борик”. Богат програм пружиће прилику малишанима и родитељима да уживају у разноврсним забавним и едукативним садржајима ове манифестације.

Из Организационог тима истакли су да је ово други по реду сајам, а одржава се под слоганом “Видимо се на сајму у мају”, јер прољеће асоцира на ову манифестацију.

- Прошле године смо располагали с 900 метара излагачког простора, на којем је око 1.400 пријављених малишана плесало, пјевало и дружило се на бини. Око 60 излагача потрудило се да својим наступима заинтересује и забави посјетиоце којих је било више од 20.000 - рекли су из Организационог тима.

Нагласили су да је атмосфера прошле године била изузетно лијепа, те да су најмлађи уживали у провлачењу и игри у замку који је био постављен само за њих. Додали су да се компанија “Млијекопродукт” потрудила да малишанима на занимљив начин прикаже као млијеко долази на њихове трпезе.

- Фестивалски дио овогодишњег сајма пјесмом и плесом отвориће малишани из предшколских установа. Желимо да подигнемо манифестацију на још виши ниво, па ће у фокусу бити промоција лијепих садржаја и најквалитетније забаве не само за дјецу него за цијелу породицу - истакли су из Организационог тима.

Они су казали да ће ове године бити много већи круг излагача, те да ће акценат, прије свега, бити на учењу тако да ће малишани, поред лијепих успомена, кућама понијети и нова сазнања.

- Као и прошле године, очекује се понуда производа из свијета играчака, слаткиша, његе за дјецу, технологије, али и спортских активности неопходних за правилан развој малишана, као и за његовање спортског духа од малих ногу. Посјетиоци ће моћи да уживају у гејминг-кутку, кутку посвећеном спорту и здравој храни, али и креативном кутку - казали су из Организационог тима.

Нагласили су да ова манифестација неће бити концентрисана само на град него ће имати и регионални карактер, јер се очекује долазак малишана из  цијеле бањалучке регије.
Организатор “Дјечијег сајма Бањалука 2020” је “РС Консалтинг енд Трејд” д.о.о. Бањалука.

 

Подршка

Као и прошле године и овај пут подршку “Дјечијем сајму” пружиће предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.

- Подршку ће дати и градоначелник Игор Радојичић, Центар за предшколско васпитање и образовање Бањалука, те компаније “м:тел” и “Млијекопродукт” - казали су из Организационог тима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана