Бивши одборник СДС добија посао у "Аутопутевима Републике Српске"?

ГС
Бивши одборник СДС добија посао у "Аутопутевима Републике Српске"?

БАЊАЛУКА - Самостални одборник у Скупштини Града Бањалука који је мандат освојио на листи СДС Александар Петковић од нове године ће почети да ради у јавном предузећу "Аутопутеви РС".

Он је половином фебруара ове године напустио СДС и наставио да дјелује као самостални одборник у градској Скупштини, а 15. новембра ове године приступио је ДНС. Посао у “Аутопутевима РС”, на чијем челу је функционер СНСД Недељко Ћорић, Петковић је добио захваљујући посредовању шефа бањалучког СНСД Владе Ђајића.

-Ђајић жели да обезбиједи Петковићев глас у Скупштини Града и да га веже за скупштинску већину окупљену око СНСД. Да ли је у томе успио видјеће се већ приликом првог гласања у градском парламенту“, каже извор Капитала.

Александар Петковић није ни потврдио, ни негирао ову информацију. На питање да ли је тачно да од 1. јануара почиње радити у “Аутопутевима РС” Петковић је рекао да он то не зна.

Ако будем знао за то, ја ћу вам рећи. Како да ја сада вама кажем да ће се нешто десити, а то се не деси.  Не желим прије него што се било шта деси да о томе причам, небитно је шта је у питању – рекао је Петковић.

Објаснио је да се он бави пословима који су везани за електроструку, али није улазио у детаље.

-Човјек се бори да себи нађе послове и постоји могућност да радим свугдје и приватно и овако и онако – навео је он.

На питање да ли постоји могућност сарадње са овим јавним предузећем Петковић је рекао да „постоји могућност свакакве сарадње не само са „Аутопутевима РС“  већ и за друге ствари“.

–Не желим да унапријед причам о стварима које нису дефинисане. У овом тренутку вам не могу ништа рећи – истакао је он.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана