Ђајић: Станивуковић не зна да ради, зауставио Бањалуку у развоју

Срна
Ђајић: Станивуковић не зна да ради, зауставио Бањалуку у развоју

ПРИЈЕДОР - Предсједник бањалучког одбора СНСД-а Владо Ђајић оцијенио је данас да градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић не зна да ради свој посао и да ће град и након усвајања ребаланса локалног буџета бити заустављен у развоју.

Ђајић је навео да је СНСД принципијелна партија, да раде озбиљно и одговорно и да су због тога јуче напустили сједницу Скупштине града Бањалука јер није испоштована одлука о исплати за породиље.

-Катастрофално је оно што је било видљиво на самој скупштини да је Станивуковић опет слагао и нас и породиље и дјецу. Најжалосније и најстрашније је што је од 1.760 породиља исплатио само 202, што је био разлог због којег су одборници СНСД изашли са сједнице - рекао је Ђајић новинарима у Приједору.

Према његовим ријечима, СНСД је принципијелан и жели да се реализује исплата породиљама.

-Он уковић/ је добио ребаланс и очекујемо сада да од Бањалуке направи Калифорнију, како стално говори, али народ ће опет видјети да он не зна да ради, да је његов тим катастрофалан и да ће Бањалука опет бити заустављена у свом развоју. Док ми то не узмемо у своје руке, нема ту добре будућности за Бањалуку“, оцијенио је Ђајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана