Ђајић: Циљ СНСД-а да допринесе квалитетнијем животу грађана

Срна
Ђајић: Циљ СНСД-а да допринесе квалитетнијем животу грађана

БАЊАЛУКА - Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је да је циљ овог одбора да допринесе бољем и квалитетнијем животу становника тог града, те додао да ће с тим циљем бити реконструисан спортски терен у бањалучком насељу Дебељаци.

Ђајић, који је данас посјетио спортски терен у Дебељацима, истакао је да је бањалучки одбор СНСД-а, почео низ активности у интересу грађана Бањалуке и становника приградских насеља, а чији су резултати видљиви.

-Радимо разне пројекте, као што су амбуланте, домови, игралишта, унапређење водовода, канализације, путева, те проналазак запослења младима. Резултати су видљиви већ након неколико мјесеци, од како је на челу ново руководство Градског одбора СНСД-а - рекао је Ђајић Срни.

Он је додао да су у плану пројекти у области здравства, да ће у приградским насељима бити изграђене амбуланте, као и да ће бити организовани бесплатни прегледи за пензионере.

-Наш народ заслужује добру здравствену заштиту и даћемо све од себе да грађани не морају путовати да би добили инфузију или ињекцију - рекао је Ђајић.

Предсједник Савјета за спорт Градског одбора СНСД-а Ненад Талић рекао је да је идеја да се пружи подршка за уређење спортског терена у Дебељацима проистекла из захтјева омладине и рекреативаца који живе у овом дијелу Бањалуке.

-Циљ нам је да дјеци и младима, али и спортистима, омогућимо простор да се баве спортом јер што је више инфраструктуре и спортских терена и капацитета у граду - то је већа могућност да се млади баве спортом, а не новим технологијама - рекао је Талић.

Он је рекао да ће уз помоћ неколико друштвено-одговорних компанија у наредних неколико дана почети радови на пресвлачењу и стављању нове подлоге, те исцртавање терена.

-Циљ нам је и да помогнемо и у другим бањалучким насељима, како би спортски терени били функционални и служили сврси - рекао је Талић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана