Ђајић се након операције рамена вратио пословним обавезама

Срна
Ђајић се након операције рамена вратио пословним обавезама

БАЊАЛУКА- Генерални директор Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Републике Српске Владо Ђајић данас се, након операције рамена, вратио својим редовним пословним обавезама, саопштено је из УКЦ-а.

Након контролног прегледа и вађења конаца, Ђајић је уприличио пријем за чланове Даун синдром центра Бањалука чији је амбасадор и који су му пружали безрезервну подршку и том приликом поклонили свој умјетнички рад "Дрво здравља".

Он је током састанка истакао да је примио неколико хиљада порука и позива подршке, те додао да се пажња коју су "Дјеца сунца" исказали у протеклом периоду не може мјерити ни са чим, као и да су након операције они били међу првима који су се интересовали за његово здравље.

"Зато сам данас, првог радног дана након операције, дочекао моје другаре из Даун центра. Преда мном је период потпуног опоравка, али данас сам једва дочекао да их загрлим.

Данас је то било могуће само са једном руком, а за мјесец дана ћу их загрлити са обје руке и наставити да их свесрдно подржавам у њиховим активностима и побољшању квалитета живота", рекао је Ђајић.

Чланови Даун синдром центра Бањалука су Ђајића информисали да се припремају за пут у Солун гдје ће присуствовати низу манифестација у обиљежавању Међународног дана дјеце са Дауновим синдромом. Они су пожељели су Ђајићу потпуно оздрављење и да их што прије посјети у њиховим просторијама.

Директор УКЦ Републике Српске Владо Ђајић оперисан је 19. фебруара у тој здравственој установи. Операцијом је, како је навео на "Фејсбуку" санирао стару повреду рамена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана