Ђајић обећао наставак помоћи за ФК Лауш

СРНА
Ђајић обећао наставак помоћи за ФК Лауш

БАЊАЛУКА- Градски одбор СНСД Бањалука иницирао је велике позитивне промјене у бањалучком насељу Лауш, гдје је и школа фудбала доживјела велику експанзију и сада тамо бесплатно тренира више од 200 малишана, саопштено је из овог одбора.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је да је приликом посјете Фудбалском клубу /ФК/ "Лауш" прошле године увидио да су том спортском колективу потребне промјене.

"Одлучио сам да уведемо промјене, како инфраструктурне, тако и у играчком кадру, што је резултирало да је Лауш први у трећој лиги групе Запад", рекао је Ђајић.

Ђајић, који је са предсједником Скупштине града Бањалука Љубом Нинковићем присуствовао прозивци фудбалера Фудбалског клуба /ФК/ "Лауш", обећао је даљу подршку овом клубу и играчима.

Нинковић је подсјетио да је прије годину дана рекао да ће стати иза овог бањалучког насеља - и институционално и пријатељски.

"И при тим ријечима остајем. Радују ме велике позитивне промјене којима свједочимо и надам се да ћете остати на путу развоја, а у чему ћете имати велику подршку Ђајића и мене", рекао је Нинковић.

У саопштењу је наведено да су се представници "Електронске видео лутрије" одазвали позиву да помогну Фудбалском клубу "Лауш", који ће од данас носити назив ОФК "Лауш ЕВЛ".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана