Ђајић о видео доказу преваре приликом потписивања петиције

ГС
Foto: Arhiva

Станивуковић је на друштвеним мрежама објавио видео на којем се види његов присталица који долази до штанда да потпише петицију. Уз одобравање особа задужених за легалност потписивања певиције, на списак је уписао више особа, односно, како је признао, измишљене податке.

 

 Владо Ђајић данас се огласио у име бањалучког СНСД и саопштио да му је тај видео занимљив, па чак и смијешан.

– Сигурни смо да не постоји Бањалучанин који не препознаје Станивуковићеве сталне и једине статисте који ових дана безуспјешно и неспретно покушавају да умање значај петиције. Јасно је и да су Станивуковићеве другаре препознале и запослене на штанду једног од бројних удружења која прикупљају петицију те их пустиле да заврше своју игру што се може видјети и у видеу које је објавило Удружење.

“Самоувјерени“ Драшко Станивуковић, исти онај који је и сам позивао на опозив, сада је очигледно спреман на све да до опозива не дође – наведено је у одговору СНСД на Станивуковићев перформанс.

Додају да ће детаљно провјерити све потписе како би се увјерили да су аутентични.

-Велике заинтересованости за потписивање петиције очигледно се уплашио градоначелник па је кренуо у грчевиту борбу како не би дошло до опозива. Штандови за потписивање петиције и људи који тамо раде свакодневно су изложени узнемиравању и застрашивању од стране градоначелникове комуналне полиције – наводе у СНСД и додају да су све своје званичне штандове поставили искључиво на приватне посједе, преноси Aloonline.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана