Ђајић: Можда ћу се кандидовати за градоначелника Бањалуке

ГС
Ђајић: Можда ћу се кандидовати за градоначелника Бањалуке

БАЊАЛУКА- Након што је Драшко Станивуковић прије неколико дана најавио пријевремене изборе, који се не могу одржати уколико он не поднесе оставку, данас је реаговао и предсједник Градског одбора СНСД Владо Ђајић.

Ђајић каже да према информацијама које имају од ПДП, да је то једна велика обмана, а и лаж.

“Видјећемо сљедеће седмице како ће се грчевито и свим средствима борити да остане на том мјесту окривљујући све и свакога, а не само себе који је највећи кривац за ово стање у којем се данас Бањалука налази. Ми га позивамо да једном буде искрен и досљедан и да поднесе оставку. У Бањалуци постоји најмање 30.000 људи који су способнији, образованији, па и паметнији од њега који би боље водили град. Већ сада се спекулише са неким именима као што су доктор Горан Талић, Младен Илић, Саша Тривић, имамо најаве и Јелене Тривић и Милана Радовића који су и професори за њега. На крају крајева, и против своје воље и жеље, ако буде у интересу у спашавању Бањалуке, можда се и ја кандидујем за то мјесто, јер је ово постало неподношљиво” – истакао је Ђајић.

На питање зашто СНСД Бањалука не покрене пријевремене изборе, као што је то случај у Бијељини, Ђајић одговара да ће можда то и они урадити у Бањалуци. Ђајић истиче да ће и ове године усвојити и буџет за сљедећу и ребаланс за ову.
 

“Али нећемо сигурно усвојити оне тачке које он (Драшко Станивуковић) и дјеца око њега траже гдје би могли да раде мутне радње, послове и узму проценат. Усвојићемо оно што је у интересу Бањалуке. Град плива у парама ево већ двије године, а у најгорем је стању” – истакао је Ђајић, преноси Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана