Ђајић: Избори показали да је Станивуковић непожељан, тражимо његову оставку

J.T.
Foto: Дражан Поздеровић

БАЊАЛУКА - Коалиција окупљена око СНСД у Бањалуци прави је примјер јединства и том маниру ће и наставити у наредном периоду. Народ је рекао своје и очекујемо да градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић и његова екипа поднесу оставку.

Поручио је ово на конференцији за медије предсједник Градског одбора СНСД Бањалука Владо Ђајић те нагласио да је јединство коалиције стуб заједништва.

- Десило се оно о чему причамо годину дана, јуче су то и грађани потврдили. Јуче смо побиједили у више од 75 одсто мјесних заједница, а побједа је била убједљива. Желим да се захвалим члановима коалиције и СНСД-а јер смо показали шта је напредак и народ је то препознао - рекао је Ђајић.

Генерални секретар Уједињене српске Невен Станић истакао је да је ово најбољи резултат у односу на претходне године.

- То јасно говори о нашем ангажману и препознатљивости наших чланова. Уједињена Српска је дала допринос и као коалиција имамо јединствене принципе и политику - нагласио је Станић.

Додао је да очигледно је да кандидат опозиције није добио подрчку и да грађани ипак нису препознали ту политику. Коалиција жели од кандидата који су изабрани да раде одговорно и за своја насеља, да шаљу одборницима и Градској управи проблеме које ће заједно рјешавати како би били најбоља спона да се направи најбољи резултат за Бањалуку

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана