Дежурне службе за вријеме новогодишњих и божићних празника

Срна
Дежурне службе за вријеме новогодишњих и божићних празника

БАЊАЛУКА - Дежурни тимови Службе породичне медицине у Бањалуци, у Поликлиници и у Платоновој улици, ће током новогодишњих и божићних празника радити у двије смјене, речено је из Дома здравља Бањалука.

Рад ових тимова биће организован од седам до 20 часова. Услуге за пацијенте код којих је потврђен вирус корона у дане празника биће у Служби хитне медицинске помоћи.

Дежурни стоматолог радиће у стоматолошкој амбуланти у Служби хитне медицинске помоћи 24 часа, навели су из Дома здравља Бањалука.

Специјалистичке педијатријске амбуланте ће 1. јануара радити од седам до 20 часова, а дјеца ће бити збринута у амбулантама породичне медицине у Поликлиници и у Платоновој улици. Након 20 часова пацијенте ће збрињавати Служба хитне медицинске помоћи. Другог и шестог јануара дежурни педијатри радиће од седам до 15 часова у педијатријским амбулантама у Поликлиници. У послијеподневним и вечерњим часовима дјеца ће бити збринута у амбулантама породичне медицине у Поликлиници и у Платоновој улици, а након 20 то ће чинити Служба хитне медицинске помоћи.

За Божић дјецу ће прегледати педијатри у амбулантама у Поликлиници, од седам до 20 часова, а након 20 Служба хитне медицинске помоћи.

Из Дома здравља наводе да ће Одјељење за хематолошку и биохемијску дијагностику 1. и 7. јануара пружати услуге у Служби хитне медицинске помоћи, 2. и 6. јануара од седам до 20 часова у централној лабораторији у објекту Поликлинике, док ће лабораторијске услуге од 20 часова пацијенти добијати у Служби хитне медицинске помоћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана