Демос: Одобрити новац за рјешавање проблема водоснабдијевања на Мањачи

СРНА
Демос: Одобрити новац за рјешавање проблема водоснабдијевања на Мањачи

БАЊАЛУКА- Предсједник бањалучког Градског одбора Демоса Боран Босанчић позвао је градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића и скупштинску већину да на сутрашњој сједници Скупштине града одобре средства за рјешавање проблема водоснабдијевања на Мањачи.

"Сви заједно морамо наћи рјешење да се пронађе око милион КМ како би се ријешио овај проблем. Предлажемо или да се тај новац обезбиједи кроз кредит или да се пребаци са неких других намјена. Демос ће подржати све идеје које ће довести до тога да људи имају нормално водоснадбијевање", рекао је Босанчић.

Према његовим ријечима проблем са водоснадбијевањем имају и мјесне заједнице Стричићи, Кола, Рекавице, Доња Кола и Павићи, саопштено је из Демоса.

Босанчић је подсјетио да су из ове странке и раније тражили да се проблем водоснадбијевања нађе на сједници градског парламента, али сматра да се о овом проблему мора расправљати на сутрашњој сједници.

Босанчић је подсјетио на изјаву директора "Водовода" Предрага Дудуковића да се овај проблем може ријешити са 800.000 КМ, колико је потребно за реконструкцију система Бањица.

"Сутра сви треба да забораве на политичка препуцавања и да заједно пронађемо рјешење како би помогли људима", истакао је Босанчић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана