Дејан Тихонов и Никола Тадић побједници су наградне игре “ТОБЛ те води у Бањалуку”

Srna
Дејан Тихонов и Никола Тадић побједници су наградне игре “ТОБЛ те води у Бањалуку”

БАЊАЛУКА - Дејан Тихонов и Никола Тадић побједници су наградне игре “ТОБЛ те води у Бањалуку” за избор најбоље, односно најљепше туристичке фотографије града на Врбасу, коју је покренула Туристичка организација Бањалука (ТОБЛ).

Наградна игра била је организована посредством друштвених мрежа, а побједници су освојили награду - викенд боравак у Бањалуци у хотелу “Палас”, коју су даровали бањалучка Туристичка организација и хотел.

Томасу Дамјановићу, аутору фотографије која је освојила утјешну награду, биће уручени сувенири коју додјељује “Ваш дио Српске”.

Из Туристичке организације Бањалука истичу да је у наградној игри учествовао огроман број учесника, а да је објављене фотографије на “Фејсбук” профилу видјело више од 400.000 људи.

“То значи да смо заједничким дјеловањем широком аудиторијуму успјели приказати све љепоте и туристичке потенцијале Бањалуке. Сигурни смо да ће ова акција увелико имати утицај на већи број туристичких посјета који ће наш град добијати чим се тренутна ситуација нормализује”, саопштено је из бањалучке Туристичке организације.

У оквиру кампање Туристичке организације Републике Српске под слоганом “Сачувајмо туризам заједно”, као и кампање Свјетске туристичке организације “стаyхоме “травелтоморроњ, Туристичка организација Бањалука се придружила истом циљу - позвати грађане да остану код куће, али да одрже свијест о значају путовања и туризма.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана