Данас вакцинација првом и бустер дозама „Спутњик ВЕ“ и „Модерна“

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Вакцинација без претходне пријаве првом и бустер дозом вакцина "спутник ве" и "модерна" данас ће бити организована на пункту за вакцинацију у бањалучком насељу Петрићевац, речено је Срни у Дому здравља Бањалука.

Вакцинација ће бити спроведена од 9.00 до 16.00 часова на вакциналном пункту у објекту мјесне заједнице, а сутра ће од 9.30 до 16.00 часова грађани без наручивања моћи да приме вакцину "синофарм" и "модерна" као прву или бустер дозу.

Акција "Отворена врата" у четвртак, 17. фебруара, биће организована за прву и бустер дозу "фајзера" и "модерна" од 9.00 до 16.00 часова.

Из Дома здравља су најавили да ће у сриједу, петак и суботу, 16. и 18. и 19. фебруара, бити ревакцинација, а грађани ће телефонски бити обавијештени о термину.

Вакцинација ће данас бити организована и у амбулантама породичне медицине Шарговац, Пискавица, Верићи, Поткозарје, Драгочај и Лауш, а сутра у амбулантама Врбања, Залужани, Мишин Хан, Мотике и Лазарево.

Имунизација ће у сриједу, 16. фебруара, бити организована у амбулантама Старчевица два, Српске Топлице, Карановац, Крупа на Врбасу, Бочац, Обилићево, у четвртак, 17. фебруара, у амбулантама Голеши, Кола, Агино Село и Поликлиника, а у петак, 18. фебруара, у амбулантама Борковићи, Бронзани Мајдан, Стричићи и Борик /Платонова улица/.

Из Дома здравља напомињу да од данас амбуланта за акутне респираторне инфекције /АРИ/ Старчевица престаје са радом.

Пацијенти који су се до сада збрињавали у овај амбуланти здравствену услугу ће добити у АРИ амбуланти за одрасле пацијенте и школску дјецу на локалитету Поликлиника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана