Данас настављају шесту сједницу

А. Т.
Данас настављају шесту сједницу

БАЊАЛУКА - Шеста сједница Скупштине града биће настављена данас, а одборници су у сриједу завршили рад у 18 часова разматрањем приједлога одлуке о висини плата функционера града.

Након сједнице градоначелник Драшко Станивуковић казао је да ни 36. дан откако засједа није окончана шеста сједница градског парламента, те да због тога трпе грађани.

- Ући ћемо у 40 дана трајања скупштинског засједања. Дакле, сједница која је почела у септембру неће завршити ни у октобру - казао је Станивуковић након засједања у сриједу.

Напоменуо је да, између осталих, крај ове сједнице чекају породице које живе у Дракулићкој улици у Шарговцу како би плацеви и куће након 20 година коначно прешли у њихово власништво.

У наставку засједања пред одборницима је, између осталог, више одлука о додјели у закуп пословних простора под посебним условима, као и информације о пословању “Градског гробља”, Завода за изградњу, “Чистоће”, “Водовода”, Центра за образовање одраслих, те План капиталних инвестиција у граду у периоду од 2021. до 2023. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана