Дајак чамац, симбол Бањалуке, добија промотивни спот

ГС
Foto: ГУ БЛ

БАЊАЛУКА - Симбол Бањалуке, града на Врбасу, дајак чамац, добија промотивни видео – спот, који је ће бити премијерно емитован вечерас у 20 часова на Јутјуб каналу "Клуб будни".

Спот је реализовао "Клуб будни" у сарадњи са Дајак клубом из Бањалуке.

 

"У посљедњим данима Михољског љета, у Бањалуци се чамци и дајаци дижу с Врбаса и одвозе да презиме на сувом, а док су посљедњи путници уживали у пловидби Врбасом, у монтажнерском студију, завршавале су се финалне корекције музичко-туристичког видео спота који је снимљен у септембру, на ријечној дионици од Кастела до Топлица",  истакли су организатори.

Поручују како је ријеч о музичком споту за инструменталну, акустичну тему композитора и гитаристе Душка Шобата.

"Креативни тим видео спота чине: сценарио и режија Јелена Медић, директор фотографије Саша Савичић, дрон Владимир Мунћан, монтажа Зоран Галић", рекли су они те додају да продукција дугује велику захвалност дивној екипи момака и дјевојака из Дајак клуба и цјелокупној глумачкој постави која је изнијела спот.

Такође додају како се посебно захваљују Андреју Замолу, Игору Кузмановићу, Ђорђу Трнинићу, Јелени Бабић, Дарку Лазаревићу, Душку Мазалици, Драгани Марић, Уни Костић, Мими и Огњену Окиљ.

Град Бањалука подржао је реализацију овог пројекта, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана