Чудић: Циљ амандмана је помоћ санирању посљедица пандемије

Срна
Чудић: Циљ амандмана је помоћ санирању посљедица пандемије

БАЊАЛУКА - Потпредсједник бањалучке Скупштине града Саша Чудић рекао је да амандмани које је предложила скупштинска већина неће Бањалуку оставити непокошену, у мраку или са рупама на улици, него да су настали с циљем да се помогне онима који су највише погођени пандемијом вируса корона.

Чудић је навео да је амандман који се односи на помоћ Удружењу Хорека донесен како би се помогло свим угоститељима у Бањалуци, а не само члановима овог удружења.

Он је рекао и да није сагласан са идејом градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића да нови градски парк треба да заузме простор код Универзитетског кампуса.

- Сматрам да Бањалуци треба зеленила, али мислим да тај простор треба искористити да се ту направи средњошколски центар, те да за оне средње школе које немају своје просторије, трајно ријеши тај проблем - рекао је Чудић новинарима на скупштинској паузи, која је у току.

Он је изразио задовољство што је сједница Скупштине ушла у демократску дискусију, те да је план да се данас заврше двије тачке о Приједлогу буџета и његовом извршењу, а да након гласања о њима рад буде настављен у понедјељак, 5. априла.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана