Честитка предсједнице Српске поводом Дана Града Бањалуке

Rtrs
Foto: Rtrs

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, поводом 22. априла – Дана Града и 77. годишњице ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату, упутила је честитку грађанима и руководству Града Бањалуке.

- Поводом 22. априла – Дана Града и  77. годишњице од ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату, упућујем вам срдачне честитке - изјавила је предсједница Републике Српске, Жељка Цвијановић.

Дан када je слобода стигла у Бањалуку, један je од најзначајнијих датума у историји града, који је прилика да се с дужним пијететом сјетимо свих оних коју су нам ту слободу подарили.

- Уз поштовање традиције и тековина, а окренути будућности и стварању што бољих услова за живот свих становника, Бањалука као најзначајнији административни, политички, привредни, културни и спортски центар, представља жилу куцавицу и покретачку снагу Републике Српске - додала је Цвијановић у саопштењу.

Све то нас обавезује да с још јачим интензитетом, одговорно и кроз партнерство, користећи све расположиве капацитете, наставимо активности на даљем развоју Бањалуке, на добробит свих њених грађана и Републике Српске.

- У увјерењу да ћемо у наредном периоду свједочити напретку Бањалуке на свим пољима живота и привређивања, још једном вам честитам Дан града и желим свако добро - наводи се у честитки предсједнице Цвијановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана