Центар Бањалуке сутра затворен за саобраћај звог бициклистичке трке

Срна
Центар Бањалуке сутра затворен за саобраћај звог бициклистичке трке

БАЊАЛУКА - Центар Бањалуке сутра ће бити затворен за саобраћај због одржавања Међународне бициклистичке трке Београд-Бањалука.

Обустава саобраћаја биће на снази од 10.00 до 18.00 часова у Улици др Младена Стојановића, на дијелу од Улице Триве Амелице до Улице олимпијских побједника, те Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Улице Олимпијских побједника до Алеје Светог Саве.

Од 10.00 до 20.00 часова саобраћај ће бити обустављен у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Народног позоришта Републике Српске до Булевара цара Душана, најављено је из Градске управе.

Забрана ће од 12.00 до 18.00 часова важити и у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Булевара цара Душана до Улице Патре, те улицама Патре, Теодора Колокотрониса и Булевару цара Душана, на дијелу од Улице Теодора Колокотрониса до Улице Краља Петра Првог Карађорђевића.

У времену од 15.00 до 16.30 часова без саобраћаја ће бити Улица Триве Амелице, на дијелу од Улице крајишких бригада до Улице Др Младена Стојановића.

“За вријеме трајања обуставе саобраћаја линије јавног градског и приградског превоза преусмјериће се на алтернативне правце”, наводе из Градске управе.

Током обуставе саобраћај ће регулисати и преусмјеравати припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Међународна бициклистичка трка Београд-Бањалука почела је у петак, 4. септембра, када су у послијеподневним часовима бициклисти стигли у Бијељину, а данас је на програму трећа етапа од Теслића до Прњавора, преко Добоја и Дервенте.

Бициклисти ће сутра возити од Дервенте преко Српца, Градишке и Лакташа до Бањалуке гдје ће трка традиционално завршити круговима.

Друга етапа возила се јуче према Власеници, гдје је био циљ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана