Брз одговор Станивуковића: Лажну бомбу дојавили Ђајић и Нинковић

ГС
Брз одговор Станивуковића: Лажну бомбу дојавили Ђајић и Нинковић

Лажну бомбу у Градској управи дојавили су Владо Ђајић и Љубо Нинковић!

Поручио је ово путем друштвене мреже "X" градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић, само неколико тренутака након што је предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић за дојаву оптужио сараднике првог човјека највећег града у Српској.

- Ово је доказ на шта су све спремни како би зауставили напредак Бањалуке! Оног тренутка када су видјели да можемо одржати сједницу Скупштине и без њих одлучили су се на овај монструозан чин! - поручио је Станивуковић.

Подсјећамо, полиција је око 8.40 часова евакуисала зграду Градске управе, након што је претходно стигла дојава о постављеној бомби у поменутом објекту.

Радници Градске управе напустили су радна мјеста, док је унутар зграде остао градоначелник Драшко Станивуковић, који одбија да је напусти, јавља репортер "Гласа Српске" са мјеста догађаја.

Одборници Скупштине Града Бањалука око 7.30 наставили су одржавање ванредне сједнице, која је у претходном периоду два пута прекидана.

Иначе, поменута сједница, на којој се расправља о усвајању ребаланса буџета, изазвала је посљедњих седмица бројне потресе на бањалучкој политичкој сцени али и трзавице унутар појединих партија.

Повезане вијести:

Станивуковић позван на саслушање у полицију

Ђајић оптужио Станивуковића: Дојава због великог броја људи на протесту

Дојава о бомби испразнила Градску управу, Станивуковић не жели да напусти зграду

Бањалучка полиција провјерава дојаву

Нинковић: Одборници касно добили информацију о сједници

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана