Бројни туристи Нову годину дочекују у Бањалуци

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

БАЊАЛУКА - Смјештајни капацитети у Бањалуци у потпуности су попуњени за дочек Нове године 31. децембра и за репризу 1. јануара, саопштено је из бањалучке Градске управе.

Према подацима које је Туристичка организација града Бањалуке добила од менаџера и власника смјештајних објеката, за ноћење 30. децембра попуњено је 95 одсто капацитета.

Из Градске управе су саопштили да је богат програм организован у оквиру манифестације "Бањалучка зима 2021/2022" значајно допринио попуњености свих смјештајних капацитета у овом граду, што је посебно изражено у посљедњој седмици ове године. У саопштењу је наведено да су туристи из земаља региона заинтересовани да Нову годину дочекају уз регионалне звијезде Петра Грашу и Неду Украден, чији је наступ заказан за 31. децембар, али и да славље наставе 1. јануара уз Ану Бекуту.

"Ово ће у значајној мјери помоћи бањалучким хотелијерима, хостелијерима као и другим власницима смјештајних објеката да остваре приходе, а доброј заради надају се угоститељи и трговци", наводе из Градске управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана