Бројне активности у Дому омладине: Концерти, плесне вечери и изложбе привукли посјетиоце

Г.С.
Бројне активности у Дому омладине: Концерти, плесне вечери и изложбе привукли посјетиоце

БАЊАЛУКА - Концерти, плесне вечери, изложбе, тематске забаве, панели, радионице едукативног и забавног карактера, бесплатна инструктивна настава, дружења са писцима, музичарима и глумцима те бројни други догађаји, који су током прошле године одржани у Дому омладине, потврда су да је ово мјесто постало прави “драгстор за младе”, саопштили су из града.

- Осим што су младим људима понуђени квалитетни садржаји, важно је напоменути да је град у протеклом периоду уз подршку партнера уредио и просторије Дома омладине. Тако је овај простор обогаћен новим мобилијаром, модерном стропном расвјетом, уграђен је лифт и постављено је монтажно степениште, а тераса на крову Дома омладине добила је концертну куполу, подну облогу и другу опрему - напомињу из Градске управе.

Град је кроз пројекте подржао велики број активности, а у просторијама Дома омладине отворен је и први Инклузивни кафе “Звјездица” у којем су млади са тешкоћама у развоју добили прилику да пролазе кроз радну терапију те да проводе више времена на мјесту гдје се окупљају њихови вршњаци и тако се активно укључују у друштво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана