Богата понуда Крајишке куће на сајму воћарства, повртарства и виноградарства у Београду

ГС
Foto: ЦРУС БЛ

БАЊАЛУКА- У Београду свечано отворен Међународни сајам воћарства, повртарства и виноградарства „Agro Belgrade 2024“, а на којем учествује и Крајишка кућа.

Том приликом, бројним посјетиоцима је представљен само мали дио богатог асортимана пољопривредних прерађевина са подручја крајишке регије.

-Овом приликом, Крајишка кућа је представљена на заједничком штанду Републике Српске, односно на заједничком штанду Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и Привредне коморе Републике Српск – наведено је у саоштењу Центра за развој пољопривреде и села.

Наиме, „Agro Belgrade 2024“ је регионали сајамско-конференцијски догађај који представља мјесто на коме се представља више од 500 излагача, укључујући и највеће свјетске компаније.

Конференцијски програм манифестације ће се бавити перспективама и актуелним изазовима тржишта, производњи воћа и поврћа без остатка пестицида, транспортом воћа на страна тржишта, моделима финансирања, удруживањем, као и техничким и дигиталним достигнућима у аграру.

-Сви занитересовани посјетиоци и купци ће штанд Крајишке куће на овој сајамској манифестацији моћи посјетити све до суботе, а радно вријеме сајма је од 10.00 до 17.00 часова

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана