Богат програм у новогодишњој ноћи у Бањалуци: Петар Грашо и Неда Украден на Тргу Крајине

Ј.Ст.
Богат програм у новогодишњој ноћи у Бањалуци: Петар Грашо и Неда Украден на Тргу Крајине

БАЊАЛУКА - У новогодишњој ноћи на Тргу Крајине наступиће познати пјевачи Петар Грашо и Неда Украден, а још је неизвјесно да ли ће 1. јануара наредне године бити одржан концерт Ане Бекуте, који је раније најављен.

Казала је ово савјетница градоначелника за друштвене дјелатности Милада Шукало на конференцији за новинаре.

- Ана Бекута је имала приватну несрећу и одгодила је све наступе у децембру. Надамо се да ће наступати, али све додатне информације ћемо сазнати за неколико дана - истакла је Шукалова.

Она је захвалила свим привредним субјектима који су помогли граду.

- До сада је за ове намјене прикупљено око 50.000 КМ. Очекујемо још донатора тако да се надамо да ће планирана средства из буџета града за извођаче бити што мања - нагласила је Шукалова.

Истакла је да је обиљежавање Нове године изазовно због пандемије, те да због тога нису могли на вријеме да донесу коначну одлуку о свим активностма за најлуђу ноћ у години.

- Формирали смо организациони одбор прије мјесец и од тада радили на овоме. "Бањалучка зима" ће се реализовати на неколико начина, а сам пројекат свега онога што је припремљено у Парку Петар Кочић је урађено са нула марака - навела је Шукалова.

Додала је да ће пратити тренутну ситуацију и накнадно обавијестити јавност уколико буде било потребе да се подузимају додатне мјере.

Директорица Туристичке организације града Бањалука Ирена Радојевић истакла је да очекује добру посјећеност за новогодишње празнике.

- Имамо већ информације од неких хотела да су попуњени за празнике. Овај нови концепт "Бањалучке зиме" је добар за град и мислим да ће цјелокупна реализација бити успјешна - рекла је Радојевићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана