Богат програм “Сњешкова” у Дјечијем позоришту РС: Седмица испуњена занимљивостима за најмлађе

Ј. Са.
Богат програм “Сњешкова” у Дјечијем позоришту РС: Седмица испуњена занимљивостима за најмлађе

БАЊАЛУКА - Чаробни мали град “Сњешково” биће још шест дана отворен за посјетиоце у Дјечијем позоришту Републике Српске, а родитељи и малишани моћи ће да уживају у богатом и занимљивом програму.

Из Дјечијег позоришта РС саопштили су да све оне који посјете “Сњешково” очекују представе и многе радионице, а овај маштовити и бајковити свијет отворен је сваког дана од 12 до 20 часова. Тако ће дјеца данас од 17 часова моћи да уживају у радионицама са Александром Бланићем под називом “Глас, звук, театар”, док ће они најмлађи од 13 часова имати прилику да упознају Добру вилу.

- Уторак је резервисан за осликавање лица од 17 часова, док од 19 часова родитељи малишане могу да доведу на дружење са “Врапчићима”, који ће својим звонким гласићима испунити салу позоришта - навели су из Дјечијег позоришта.

Занимљиве радионице биће одржане и у сриједу, четвртак и петак, док је субота, када град “Сњешково” закључава своја врата, резервисана за представу “Црвенкапица” у 18 часова.

- У сриједу у 19 часова биће “Кликер” радионица,  четвртак у истом периоду је осмишљен као сликарска радионица са Берином Шушчевић, док ће у петак у 17 часова, дјечица моћи на својим лицима да понесу маску омиљеног лика, јер их очекује осликавање лица - додали су из позоришта.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана