Богат програм на највећој породичној манифестацији у граду 28. и 29. августа

Александра Тодоровић
Богат програм на највећој породичној манифестацији у граду 28. и 29. августа

БАЊАЛУКА - “Дјечији сајам Бањалука” са најразноврснијим садржајима за малишане и цијелу породицу припремиће 28. и 29. августа одличну забаву са прегршт изненађења, такмичења, маштовитих и креативних, као и спортских и гејмерских кутака.

Потврдила је ово портпаролка догађаја Верица Калаба и додала да је ово друштвено одговоран пројекат, чији је организатор компанија “РС Цунсултинг анд Траде” д.о.о. Бањалука.

Сајам ће бити одржан у Спортској дворани “Борик”.

- Дио програма биће уприличен и испред дворане. Највећа породична манифестација овог пута дешава се пред сам полазак у школу, па посјетиоци остварују бројне сајамске попусте који могу значајно смањити трошкове септембра пред нама - казала је Калаба за “Глас Српске”.

Потврдила је да је улаз на ову дводневну манифестацију бесплатан, а посјетиоцима поручују да понесу осмијех и добро расположење.

- Дјечији сајам је највећа породична манифестација у граду на којој сви заинтересовани могу пронаћи производе по промотивним цијенама, сазнати новитете, учествовати у едукативним и забавним радионицама, панел дискусијама и предавањима - потврдила је Калаба.

Истакла је да на овај начин стварају дјечије краљевство у којем је све подређено дјеци и гдје су смијех, пјесма, дружење и игра једина правила.

 - На Дјечијем сајму биће представљени новитети у индустрији дјечије опреме, обуће, одјеће, играчака, хране, књига и едукације - казала је Калаба и додала да кроз ову манифестацију посебну пажњу посвећују програму стручних предавања из области права дјетета, дјечије и социјалне политике, здраве исхране, као и најновијих сазнања из педијатрије која су важна за правилан раст и развој дјеце.

Истакла је да су за богат програм заслужни они који су нам најважнији, дјеца из вртића и основних школа, плесне групе, ревије, културно-умјетничка друштва, солисти, хорови, а подршку им дају организације које доприносе формирању и развоју здраве и безбједне породице.

- Службе за хитне интервенције, Ватрогасна бригада, Полиција и Хитна помоћ су хероји нашег града, а током сајма малишани ће моћи да упознају њихов херојски позив и сазнају како изгледа њихов радни дан - појаснила је Калаба.

Истакла је да ће најмлађи сигурно упловити у свијет маште, на чијим крилима овај сајам опстаје, па их очекују одлична забава и разноврсни производи на више од 70 штандова.

Међународни дан дјетета

Дјечији сајам ће на најбољи начин припремити атмосферу за обиљежавање Међународног дана дјеце, 20. новембра, али и дати подршку креирању програма намијењених за дјецу и породицу, казала је Калаба.

Додала је да ће сајам бити одржан уз поштовање свих епидемиолошких мјера и препорука те да су посјетиоци обавезни да носе маске, док малишани неће имати ту обавезу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана