Биковић упутио видео-поруку подршке Бањалучанима VIDEO

Срна
Биковић упутио видео-поруку подршке Бањалучанима VIDEO

БАЊАЛУКА - Милош Биковић, један од најпопуларнијих српских глумаца, упутио је видео-поруку подршке грађанима Бањалуке, уз позив да се придржавају прописаних ограничења с циљем спречавања ширења вируса корона.

“Драги моји Бањалучани, налазимо се у сложеном тренутку када требамо да покажемо солидарност и дисциплину. Тренутку када је наше стрпљење на тесту и зато вас молим да следите упутства надлежних органа, да се придржавате правила хигијене, прања руку, да носите маске и рукавице, по могућности, да држите растојање једни од других и да се не рукујете, не љубите, не грлите, ако баш не морате”, навео је Бикобић у видео-поруци.

Биковић је нагласио да је потребно бити опрезан док не прође овај сложени тренутак.

“Тренутак када су најугроженији најстарији, они који су нам тако драги. Морамо да чувамо друге од себе и себе од других. Поздрављам вас, будите добро, будите здрави и само стрпљиво до нове победе и момента када ћемо моћи са поносом да кажемо да смо успели да пребродимо овај тренутак, уз минималне губитке!”, поручио је Биковић.

На “Фејсбук” страници града Бањалука захвалили су за исказану подршку популарном глумцу јер она има посебан значај у тренутку када се град суочава са једним од најтежих епидемилиошких изазов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана