Бесплатни фитнес тренинзи у Бањалуци ФОТО

Г.С.
Бесплатни фитнес тренинзи у Бањалуци ФОТО

У бањалучком парку “Младен Стојановић” синоћ је почело 9. издање догађаја “Фитнесом до здравља”.

Традиционална манифестација ове године помјерена је на почетак јесени из добро познатих разлога, али судећи по првом тренингу, то неће утицати на број оних који желе да доведу своје тијело у оптималну форму пред дугу и углавном “лијену” зиму. Тако се већ на отварању окупио завидан број углавном дама, али је било и припадника јачег пола који су се упознали са оним што их очекује у наредне двије седмице. Као и претходних година тренинзи су бесплатни, па сви заинтересовани могу да дођу сваку вече од 18 часова и прикључе се. Знак за отварање, али и први тренинг одрадила је министар породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске Соња Давидовић. Ресорни министарство и ове године је покровитељ догађаја.

- Ово је сјајан начин да покажемо да се живот полако враћа у нормалу послије свега што се дешавало претходних мјесеци. Искрено, лијепо се било мало презнојити уз команде врхунских тренера послије свакодневних обавеза. И иначе вјежбам и борави у природи кад год ми то обавезе дозволе - нагласила је Давидовићева.

Организатори из “Л Фит” студија су предузели све потребне предрадње како би се учесници придржавали свих епидемиолошких упутстава.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана