Бесплатне спортске секције и ове школске године: Упућен позив професорима физичког васпитања

ГС
Бесплатне спортске секције и ове школске године: Упућен позив професорима физичког васпитања

Основци у бањалучким основним школама моћи ће и ове школске године бесплатно да учествују у раду спортских секција.

Град Бања Лука и Стручно спортско удружење „Спортски мисли Добро“ и ове школске године покрећу пројекат “Развој спорта кроз школске спортске секције“ за школску 2023/2024. годину, који има свеукупни циљ да се ученицима основних школа града Бање Луке омогући, да кроз повећан број изабраних спортских активности, буду физички ангажовани током читаве школске године, односно да се остварују у активностима према својим афинитетима и могућностима, као и да своја интересовања задовољавају кроз спортске активности, и оно најважније да им се створи навика за цјеложивотним вјежбањем.

У ту сврху, упућен је позив професорима физичког васпитања и спорта без радног искуства у струци, незапосленим професорима физичког васпитања и спорта, као и запосленим професорима физичког васпитања и спорта који раде у основним или средњим школама града Бање Луке у настави физичког васпитања, да се у складу са пројектом “Развој спорта кроз школске спортске секције“ за школску 2023/2024. годину, а на основу Сагласности Министарства просвјете и културе Владе Републике Српске, пријаве за реализацију пројекта, ради провођења циљева пројекта у основним школама на територији града Бање Луке.

Пријавни обрасци се могу преузети у канцеларији број 25, Градске управе Бања Лука или захтјевом за преузимање образаца путем е-поште на [email protected],

Пријаве за реализацију пројекта се могу доставити до 3. октобра 2023. године, на прописаним обрасцима за пријаве, са пратећом документацијом, у канцеларији број 25, Градске управе Града Бања Лука.

Напомињемо, да су школе у обавези да, до 2. октобра 2023. године, доставе своју сагласност или одлуку о учешћу у реализацији пројекта “Развој спорта кроз школске спортске секције“ за школску 2023/2024. годину, а по комлетирању документације извршиће се распоред професора по школама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана