Београђанин запросио Бањалучанку испред Храма, градоначелник обећао да ће доћи на свадбу VIDEO

М. В.
Београђанин запросио Бањалучанку испред Храма, градоначелник обећао да ће доћи на свадбу VIDEO

БАЊАЛУКА - Несвакидашњи призор, који је забиљежен данас у самом „срцу“ Бањалуке, остаће у неизбрисивом сјећању младом пару, јер су своју љубав крунисали вјеридбом испред Храма Христа Спаситеља.

Младић Мирослав дошао је из Београда у град на Врбасу како би на најљепши начин обрадовао своју дјевојку Теодору, а да би изненађење било још веће овом чину је присуствовао и градоначелник Драшко Станивуковић чија улога је била да буде домаћин и да заједно са младићем припреми изненађење.

Мирослав је одлучио да Теодори дарује један од најљепших поклона који жена може добити за Осми март, па је прстен засијао на руци његове љепше половине, али је желио да вјеридба не буде свакидашња. Како би на тренутак одвукао пажњу своје дјевојке, Мирослав је замолио градоначелника да му помогне у томе. Док је Станивуковић будућој младој објашњавао неке “детаље” о граду, Теодора није ни слутила да ће услиједити изненађење које никада неће заборавити.

“Окрени се”, рекао је Станивуковић дјевојци, а она је угледала свог Мирослава који је клекнуо, извадио прстен и питао је “да ли ћеш се удати за мене”.

Услиједио је одговор какав је овај младић и прижељкивао. “Да”, одговорила је изабраница његовог срца, а романтичну сцену употпунили су загрљај и пољубац.

Након честитања младом пару, градоначелник је обећао да ће бити гост на њиховој свадби.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана