Бански двор Културни центар: Објављен конкурс за излагање у галеријском простору

М. М.
Бански двор Културни центар: Објављен конкурс за излагање у галеријском простору

БАЊАЛУКА - Бански двор Културни центар објавио је конкурс за излагање у галеријском простору Банског двора за 2024. годину.

Конкурс је отворен за самосталне и ауторске изложбе, као и за кустоске изложбе/пројекте, за умјетничке презентације, пројекције, промоције и дискусије.

Како је назначено у саопштењу Банског двора, сви учесници конкурса дужни су доставити сажет опис пројекта (до двије странице), податке о излагачу/излагачима (име и презиме, број телефона и важећа и-имејл адреса), техничку спецификацију пројекта, визуелну документацију (до 10 илустрација пројекта са којим се конкурише или линкови ка видео-радовима) и кратку биографију.

- Изабрани пројекти морају бити спремни за реализацију изложбеног програма од 10. марта 2023. године. Термини излагања биће накнадно утврђени. Умјетници се обавезују да ће реализовати пројекте који су прихваћени на конкурсу. Уколико аутори у значајнијој мјери измијене пројекат у односу на пројектни приједлог одобрен на конкурсу, Бански двор задржава право да не прихвати измјене - наведено ја у саопштењу Банског двора о овом конкурсу, који је отворен до 20. јануара у поноћ.

Детаљни услови и начин пријаве доступни су на званичном сајту Банског двора www.banskidvor.org.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана