Бански двор и Борик чекају директоре

С. А.
Бански двор и Борик чекају директоре

Бањалука - Градска управа Бањалуке расписала је јуче конкурс за именовање директора Банског двора Културног центра и Спортског центра "Борик", а рок за подношење пријава је 30 дана од дана објављивања конкурса.

Оба конкурса предвиђају именовање директора на период од четири године, а кандидат мора имати високу стручну спрему и најмање пет година радног искуства у траженој области. 

Манојла Зрнић, који је од 2002. године на челу Спортског центра "Борик", потврдио је да ће се највјероватније пријавити на конкурс за функцију коју је до сада обављао.

- Ако не буде неких непредвиђених околности, поново ћу се пријавити на конкурс - рекао је Зрнић.

Да ли ће се Милорад Петрић, дугогодишњи директор Банског двора Културног центра, пријавити на конкурс за своје досадашње радно мјесто, нисмо успјели да сазнамо јер није одговарао на телефонске позиве.

Првобитно планирани буџет Банског двора Културног центара за прошлу годину износио је 1,16 милиона марака, а ребалансом буџета тај износ је умањен за 96.500 марака. Укупни расходи ове установе за исти период износили су 1,02 милиона марака, што је за 38.854 КМ мање од планираног.

Према прошлогодишњем финансијском извјештају Спортског центара "Борик", укупни приходи и расходи су били планирани у износу од 1,92 милиона марка, док су остварени износили 1,89 милиона КМ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана