Бањалука ускоро добија ново шеталиште уз Врбас (ФОТО)

ГС
Бањалука ускоро добија ново шеталиште уз Врбас (ФОТО)

БАЊАЛУКА - Настављени су радови на потезу од Градског до Зеленог моста, те ће Бањалука на овој локацији ускоро добити и предивно уређено шеталиште уз Врбас, саопштено је из Градске управе Бањалука.

-Добили смо најљепше ријечи хвале за изградњу оазе од Градског до Зеленог моста. Оно што ће засигурно обрадовати наше суграђане јесте то да смо наставили са радовима који ће ову прелијепу обалу нашег Врбаса учинити још љепшом - поручио је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.

Истакао је да ће овим пројектом, који предвиђа изградњу платформе на води како би се заобишао објекат који је деценијама пресјецао нит овог шеталишта, бити спојено комплетно шеталиште.

Не потезу од Градског до Зеленог моста недавно је уређена спортско-рекреативна оаза уз Врбас која је већ на располагању грађанима.

Ова спортско – рекреативна зона обогаћена је мноштвом квалитетног садржаја – од стијене за пењање, нове теретане на отвореном, терена за мали фудбал, рукомет на пијеску, који истовремено може да се користи и за одбојку и за мали фудбал. Нису изостали ни нови столови за стони тенис, док је игралиште за баскет у потпуности санирано.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана